Yes yes yes yes yes!!

5 maart 2021
2 min read

Daar is ‘ie dan, mijn werkboek is klaar!!! De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een werkboek. Een werkboek speciaal voor mensen die ziek zijn. Na verschillende doktersbezoeken en behandelingen kom je op een punt waar je zelf moet gaan dealen met de beperkingen die er zijn. En dat valt niet altijd mee. Vaak blijven er nog een heleboel uitdagingen over. Uitdagingen waar geen recept voor is, maar waar je je eigen weg in moet vinden. En dat is nu juist waar ik er voor je ben.

In dit werkboek heb ik mijn visie en ervaring als ergotherapeut en mijn inzichten als coach samengevoegd. Eigenlijk is het product een resultaat van wie ik ben, ik geloof dat de kracht zit in wie je bent als totaal. Dat is wat je in dit werkboek, maar vooral in mijn praktijk zult ervaren. Het totaal van 40 jaar levenservaring en 20 jaar ervaring en inzichten uit mijn werk als ergotherapeut.

En nu is ‘ie dus af! Mijn werkboek richt zich speciaal op jou, als (chronisch) zieke. Wat is een (chronisch) ziekte eigenlijk? Hoe kijk jij daar tegenaan? En werkt de manier van hoe je daar tegenaan kijkt voor je, of tegen je? Waar liggen je zorgen?

Mijn werkboek gaat in op de thema’s die jij ervaart als gevolg van het ziek zijn. Hoe verhoud je je tot collega’s, familie of vrienden? Hoe ga je om met dingen die voor jou lastiger zijn dan voor anderen? Als je een feestje af moet zeggen bijvoorbeeld, of niet mee kunt doen met die team-activiteit? Hoe presenteer je je naar de buitenwereld? Hoe ga je om met de mensen die dicht bij je staan maar niet goed begrijpen hoe het is om met beperkingen te leven? Wat zou je anders willen hierin en hoe doe je dat?

Wanneer je een traject (8 sessies) aangaat bij Talrijk, komt elke sessie een deel van het werkboek aan bod, op jouw specifieke situatie afgestemd. Uiteindelijk sta je sterker en kun je vanuit jouw eigen kracht beter omgaan met de uitdagingen die er in je leven op je pad komen.

Herken jij je of voel je je aangesproken? Bel of mail me, een gesprek is geheel vrijblijvend.

Chantal

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard