Jij hebt de hulpbronnen al beschikbaar voor jouw positieve verandering!

Jij hebt de hulpbronnen al beschikbaar voor jouw positieve verandering!

7 april 2021
1 min read

Je hebt vast weleens van die situaties waarin je je niet helemaal oké voelt. Je haalt er niet uit wat er wel in zit. Het lukt je niet om je sterk genoeg te voelen, je mist net dat beetje humor dat in die situaties nodig is. Of je zou wat beter willen kunnen relativeren of doorzetten. Na afloop heb je een ontevreden gevoel ……….. “ik zou willen dat ik dit effectiever had kunnen doen”.

Nou, je kunt het effectiever doen! Want jij hebt de hulpbronnen al in je, voor die positieve verandering waar je naar op zoek bent!

Ik weet namelijk zeker dat jij je andere situaties voor kunt stellen waarin je je wel heel sterk voelde, of waar humor je heeft geholpen om de situatie soepel te laten verlopen. Of een moment waarop je juist wel kon relativeren of je beschikte over een enorm doorzettingsvermogen.

Hulpbronnen zijn vaardigheden, emoties, overtuigingen, gedragingen die ons helpen bij het bereiken van dat wat we willen bereiken. Sterker staan bij een presentatie, rustiger blijven bij hogere werkdruk, meer bij jezelf blijven, focus houden op waar het jou om gaat en doorzetten.

Ik kan jou leren om de specifieke hulpbronnen die jij nodig hebt, op te zoeken en beschikbaar te maken in de situaties waarin jij ze zo goed zou kunnen gebruiken. En waarschijnlijk kunnen we ze nog wel een beetje versterken ook. Op deze manier vergroot je je effectiviteit en dus ook je succes. Jij hebt het in je, haal eruit wat er al in zit!