Over Talrijk

Over Talrijk

Talrijk is een praktijk voor coaching en ergotherapie in Vught. Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering op basis van mijn opleiding ergotherapie, gecombineerd met tools en inzichten uit verschillende NLP-opleidingen (NLP = neuro-linguïstisch programmeren).

In mijn praktijk staat menselijkheid en laagdrempeligheid voorop. What you see is what you get. Ik wil er zijn voor jou, om je vooruit te helpen met een positieve insteek. Ik verwacht in ruil daarvoor motivatie, zin om het leven beet te grijpen en het positief te beïnvloeden. Samen maken we daarvoor een praktisch plan!

Over Chantal

Chantal Lambooij

Coach en eigenaar

Mijn naam is Chantal Lambooij, geboren in 1979 en opgegroeid in het mooie Brabant.

In mijn leven heeft teamsport altijd een belangrijke rol gespeeld, ik ben van mening dat in teamsport alle facetten zitten die je ook in je werk en je privé tegenkomt (samenwerken, omgaan met winst en verlies, omgaan met verschillende karakters/opvattingen binnen een groep, bezig zijn met verandering, verbetering).

Ik ben sinds 2001 werkzaam als ergotherapeut, een paramedisch beroep waarin ik mensen train, adviseer en begeleid in het behouden van de zelfstandigheid in dagelijkse handelingen.

In dit vak staat het kijken naar mogelijkheden centraal; wat kun je nog wèl en hoe kun je die vaardigheden inzetten bij het uitvoeren van activiteiten die moeilijker gaan. 

Vanuit dit vak ben ik in aanraking gekomen met NLP. Ik ben zo enthousiast over de mogelijkheden van coaching en NLP, dit heeft geleid tot het realiseren van mijn eigen praktijk, waarin ik deze twee mooie vakken combineer.

Want persoonlijke ontwikkeling en groei is wat ik iedereen gun. Grijp het leven met beide handen aan!

Al zo lang ik me kan herinneren word ik “Tal” genoemd door mensen die dicht bij me staan. Tal is wie ik ben, what you see is what you get.

Ik heb de kracht van coaching mogen ontdekken en ben er van overtuigd dat het een prachtig middel is om je als persoon te verrijken. Verrijken met inzicht over jezelf, het geeft je talrijke mogelijkheden om te groeien. Een stap vooruit in persoonlijke ontwikkeling, een stap vooruit om af te rekenen met negativiteit, beperkende overtuigingen, gevoelens, gedachten. 

Stuur Chantal een bericht of maak direct een afspraak!