Talrijk Ergotherapie

Ergotherapie

Wat is ergotherapie?

Ieder mens heeft recht op kwaliteit van leven. Wanneer je lichamelijke of psychische klachten hebt, kan dit beperkingen geven in het dagelijkse leven en in het deelnemen aan de maatschappij.

Een ergotherapeut richt zich op het dagelijks handelen. Door training, begeleiding en advies worden alledaagse handelingen weer beter mogelijk en kun jij de activiteiten uitvoeren die voor jou van belang zijn. Op deze manier draagt een ergotherapeut er toe bij dat jij zo goed mogelijk de rollen kunt vervullen die voor jou juist zo belangrijk zijn.

Een ergotherapeut is kundig in het onderzoeken en optimaliseren van jouw sterke kanten. Of het nu gaat over verplaatsen, koken, het huishouden, werken, je hobby’s, het verkrijgen van een balans in je energie en daginvulling of heel iets anders………ergotherapie draagt bij aan het verminderen van je beperkingen en het vergroten van jouw talrijke mogelijkheden.

Ergotherapie Iets voor mij?

Ergotherapie bij Talrijk

Bij Talrijk ben je verzekerd van kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering. Het gaat erom wat voor jou belangrijk is, dit zal leidend zijn in de behandeling. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vak en heb vele bijscholingen gevolgd om me up-to-date te houden en mijn kennis en vaardigheden te vergroten.

Lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland

Ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici

Aangesloten bij het Parkinsonnetwerk ‘s-Hertogenbosch

Gespecialiseerd in de behandeling van mensen met dementie

Lid van de Nederlandse Vereniging voor NLP

Maak nu een afspraak

Wil je weten of personal coaching en/of ergotherapie jou kan helpen meer uit jezelf te halen? Of ben je op zoek naar een manier om obstakels te overwinnen? Maak dan nu een vrijblijvende intake-afspraak bij Talrijk om de mogelijkheden te bepalen.